Over de Praktijk

Hallo, ik ben Shirley Xing. Oprichter van Chiro Moment.

Welkom in de omgeving waar uw gezondheid centraal staat.

The secret of health for both mind and body is not to mourn for the past, nor to worry about the future, but to live the present moment wisely.

 

 – Buddha

Over mij

Geboren en getogen in China, verhuisde ik op 14-jarige leeftijd met mijn ouders naar Canada. Daar ging ik naar de middelbare school in Ottawa en de universiteit in Victoria. Ik volgde het masterprogramma in Calgary en de opleiding tot Chiropractor in Toronto. In 2016 ging ik op Europees avontuur en werd verliefd op Amsterdam – ik heb nog steeds het geluk dat ik deze plek mijn thuis mag noemen.

Opleiding

Mijn eerste liefde was wetenschap. Na cum laude afgestudeerd te zijn met een bachelor scheikunde, begon ik aan mijn masteronderzoek naar LED-materialen. In deze tijd begon ik ondraaglijke nekpijn te ervaren, mogelijk als gevolg van lange uren in het lab en achter de laptop. Na meerdere bezoeken aan mijn arts en fysiotherapeute zag ik geen verbeteringen. Dit leidde me naar mijn eerste chiropractische ervaring. Ik aarzelde en was sceptisch, maar bereid om alles te proberen.

Na drie behandelingen werd mijn nek veel beter en tot mijn verbazing was ook mijn chronische hoofdpijn verdwenen. Ik weet nog dat ik toen dacht: wat een prachtig beroep. Hier moet ik meer over leren.

Als een echte wetenschapper begon ik onderzoek te doen – mijn nieuwsgierigheid voedend. Ik las chiropractische literatuur en liep mee met lokale chiropractoren. Ondertussen wist mijn hart al dat dit was wat ik moest doen. Ik solliciteerde en werd aangenomen door het Canadian Memorial Chiropractic College in Toronto, waar ik met veel plezier vier jaar van mijn leven heb gewijd aan het leren over het menselijk lichaam en het beheersen van praktische vaardigheden.

Werkervaring

De afgelopen vijf jaar heb ik in een drukke en bruisende chiropractische praktijk in Heiloo gewerkt, samen met twee chiropractoren en talloze geweldige patiënten. Maar het lange woon-werkverkeer, de behoefte om dichter bij mijn familie te zijn (ik heb een jonge dochter die veel te snel opgroeit) en de toenemende wens om mijn eigen praktijk te creëren, maakte dat het tijd was voor een ​​nieuw avontuur.

Introductie van Chiro Moment

Het leven bestaat uit momenten. Wat we op deze momenten doen, bepaalt uiteindelijk ons ​​leven.

Bij Chiro Moment nodig ik u uit om even stil te staan en een moment te nemen voor u en uw welzijn. Ik sta klaar om naar uw zorgen te luisteren, om te beoordelen hoe uw lichaam beweegt om de oorzaak van uw klachten vast te stellen, om vervolgens praktische behandelingen te geven en u te begeleiden bij het creëren van veranderingen die resulteren in blijvende verbeteringen van uw gezondheid.

Mijn doel is een helende ruimte creëren waar iedereen zich welkom voelt, waar kennis duidelijk wordt gecommuniceerd, waar zorg grondig en persoonlijk is, en waar wetenschap en mensheid elkaar ontmoeten.

Maak een afspraak om te ervaren hoe Chiro Moment u kan helpen.

Ervaringen van patiënten