Dag tegen Rugpijn

Dag tegen Rugpijn op 3 november!

Op donderdag 3 november, neem ik deel in de landelijke Dag tegen Rugpijn, een initiatief door de Nederlandse Chiropractie Associatie.

Veel nederlanders kampen met sportblessures. Om blessures te voorkomen is het belangrijk dat het lichaam zo optimaal mogelijk functioneert. Kracht, mobiliteit, behendigheid en coördinatie zijn erg belangrijk om complexe bewegingen uit te voeren.

Elk lichaam heeft verbeterpunten. Door de zwakke plekken in uw bewegingsapparaat te identificeren en behandelen, maakt het lichaam minder kwetsbaar voor blessures.

Wie is de Dag tegen Rugpijn voor?

Deze dag is uiteraard voor iedereen. Heeft u vaak nek-/rugklachten? Wilt u misschien meer informatie over chiropractische behandelingen? 

De focus dit jaar ligt op sport – weet u welke sport bij uw rug past? Waar moet u extra opletten om blessures te voorkomen? Welke complementaire trainingen zijn ook nodig?

Wat kunt u verwachten?

Op deze dag bent u van harte welkom om een gratis rug screen te boeken. Tijdens deze informatieve consult, kunnen wij over uw klachten, doelen en zorgen bespreken en ga ik uw rug functie en stand beoordelen. Daarna op basis van de screen geef ik u advies over training, voeding en preventie.

Afspraak maken voor een rug check?

U kunt online een afspraak maken voor 3 november (of een eerdere datum).

U kunt ook mailen naar info@chiromoment.nl of bellen / whatsappen  +31 6 25 44 84 11.

Andere blogs